Accommodatie

 

De gemeente stelt heel wat gemeentelijke sportaccommodatie ter beschikking van de verenigingen en inwoners.
Voor de huur en info kunt u terecht op de sportdienst.
 

 

Cafetaria

De cafetaria boven de sporthal is opnieuw in gebruik. Kristine Neven en haar dochter Rani zetten een klantvriendelijke service neer, die voldoet aan alle veiligheidsnormen.

De sportdienst wenst hen alvast veel succes.

 

Reserveren:

Als je zeker wil zijn van een plekje, kan je best reserveren: 0478 45 04 39 of 053 68 21 28. Dat kan tot twee uur op voorhand. Geef het tijdstip mee waarop je de reservatie wil laten starten en met hoeveel personen je bent. 

Openingsuren:

  • Maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag: Van 18.00 uur tot 23.00 uur
    Woensdag: Van 14.00 uur tot 18.00 uur en 19.00 uur tot 23.00 uur
    Zaterdag: Van 14.00 uur tot 23.00 uur
     

 

Zwembad

De gemeente ging een bovenlokale samenwerking aan met de gemeente Liederkerke i.v.m. het zwembad Heuvelkouter.

Kinderen leren zwemmen is een behoefte van de ouders, de scholen en het gemeentebestuur. Niet elke gemeente kan over een zwembad beschikken. Sinds september 2009 zwemmen alle inwoners van Affligem aan het voordeeltarief voor inwoners van Liedekerke. Door de samenwerking van Liedekerke met Ternat kunnen Affligemnaren voortaan ook goedkoper zwemmen in Ternat.

 

Fietsknooppuntnetwerk

De groene bordjes langs Affligemse wegen zijn die van het Fietsknooppuntennetwerk Brabantse Kouters. Een parcours van 320 km onbegrensd comfortabel fietsen langs bewegwijzerde routes met 70 knooppunten. Hier vind je meer infomatie over het fietsknooppuntennetwerk. Je kan de kaart, die € 9,00 kost, afhalen op de dienst Welzijn & Cultuur.